matricula-
Coneix els nostres productes per a Particulars
Comptes Bancaris Targetes bancàries Hipoteques Préstecs personals i crèdits Estalvi Inversió Jubilació Assegurances Renting Cotxes
Fes-te client i crea el teu compte1 en menys de 10 minuts amb el teu mòbil
Obre el teu compte online
1 Consulta el document informatiu de les comissions
Cercador d’oficines Demana cita online
Centre d’Ajuda Contacte
Tornar
El teu dia a dia
Tipus de targetes de crèdit: quina s’adapta millor a mi?
Araceli Ochando, Publicitat - 16/03/2023
Compartir

Descobreix quina targeta de crèdit respon millor a les teves necessitats i com treure'n el màxim profit.

Una targeta de crèdit permet al titular disposar d'una quantitat de diners, encara que en aquell moment no sigui al compte associat a la targeta. Amb ella, el client pot fer diferents gestions, com ara retirar efectiu d'un caixer automàtic o fer pagaments. Banc Sabadell disposa de diferents tipus de targeta de crèdit; però, en què es diferencien? I com pots triar la targeta de crèdit que més et convé?

 

Si vols una targeta de crèdit sense comissió d’emissió ni de manteniment, en obrir un Compte Online Sabadell pots contractar-ne una o més (si la facturació del total d'aquestes targetes és mínim de 2.000 euros l'any). Amb aquest compte, el titular també disposa d’una targeta de dèbit, sense comissió d'emissió ni de manteniment.

Tipus de targeta de crèdit

  • Targeta de crèdit Classic de Banc SabadellAmb aquesta targeta, el titular pot ajornar el pagament de les compres fins a final de mes o amb la flexibilitat que es pacti. A més, és possible retirar diners a dèbit sempre que es necessiti o traspassar part del saldo de la targeta al compte corrent. També té dues assegurances sense cost addicional (d’accidents de viatge en transport públic i d'accidents quotidians). Amb aquesta targeta, el titular té la tranquil·litat de disposar de cobertura antifrau i la protecció més gran en els pagaments.
     
  • Targeta de crèdit Or de Banc SabadellA més de la flexibilitat en el pagament de les compres, ofereix una altra sèrie d'avantatges, com ara assegurances exclusives sense cost addicional (assistència en viatge, accidents de viatge en transport públic i accidents quotidians). També ofereix la protecció més gran en els pagaments, així com cobertura antifrau.
     
  • Targeta de crèdit Platinum de Banc SabadellA més de tots els serveis anteriors, aquesta targeta té una sèrie de condicions i avantatges especials, així com de cobertures més àmplies. La targeta inclou el servei Global Customer Assistance i assistència mèdica internacional per a viatges a l’estranger. També ofereix promocions exclusives per als titulars.

Pot interessar-te: Compara entre les diferents targetes de crèdit i troba la que millor s'adapta a les teves necessitats

Com puc sol·licitar una targeta de crèdit?

Gràcies als avantatges de la banca digital, demanar una targeta de crèdit a través de l’app del banc és un procés senzill. Per fer-ho, només cal accedir a la secció de Targetes i triar entre la Classic, la Platinum o l'Or, segons la que més s'ajusti a les necessitats de cadascú.

 

Per fer aquest tràmit, el banc sol·licita al client informació personal i laboral i relativa a la targeta, com ara el límit de crèdit que desitja o el termini de devolució d'aquest. Amb aquesta informació, l'entitat bancària duu a terme un estudi de solvència per comprovar que l'usuari pot tornar el crèdit en el termini establert. Un cop aprovada la sol·licitud de la targeta, el client la rebrà a l'adreça indicada en un termini màxim de set dies laborables.

 

En rebre-la, és important tenir en compte que la targeta de crèdit s'ha d'activar. Aquest tràmit també es pot fer fàcilment des de l’app del banc a l'apartat Targetes, o trucant al 963 085 000.

 

Pot interessar-te: Com pots activar una targeta des de l’app del banc?

Quantes targetes de crèdit puc tenir?

Una persona pot tenir més d'una targeta de crèdit i, fins i tot, de diferents tipus; per exemple, una Classic i una Platinum. En el cas del Compte Online Sabadell, es poden tenir contractades una o més targetes sense comissió d’emissió ni de manteniment. Però, em convé tenir més d'una targeta de crèdit? Aquesta resposta depèn de la solvència econòmica del titular, de quins siguin els objectius financers i de l'ús que faci de la targeta. Per exemple, si es destina més del 30 % dels ingressos mensuals al pagament del crèdit, no convé contractar més targetes.

 

En qualsevol cas, sempre que ho necessiti el titular pot demanar cita amb el seu gestor a través de la mateixa app o mitjançant la pàgina web del banc per resoldre qualsevol dubte i rebre la informació que li permeti prendre les decisions que millor s'ajustin als seus interessos.

Compartir


Link
matricula-

Encara no ets de Banc Sabadell?

Fes-te client amb el nou Compte Online Sabadell

Saber mésSaber més