Ajudes, subvencions i finançament

Guies i Ajudes

PER A LES PERSONES EMPRENEDORES, PROFESSIONALS AUTÒNOMS I PIMES S’OFEREIX A CONTINUACIÓ UNA LLISTA D’AJUDES, SUBVENCIONS I FINANÇAMENT QUE PODEN RESULTAR D’INTERÈS PER A IMPULSA NOVES IDEES I PROMOURE NOUS PROJECTES EMPRESARIALS.

1. Ajuts del programa Res@CNIC- SEC 2018 per a estades formatives al CNIC per a MIR en cardiologia

DESCRIPCIÓ

Programa destinat a oferir als metges residents en cardiologia l’oportunitat d’entrar en contacte amb la recerca cardiovascular, conèixer i aprendre les últimes tècniques de recerca biomèdica que es desenvolupen als laboratoris del CNIC, amb la supervisió d’un científic del centre.

Quantia

Els candidats que siguin seleccionats i que siguin residents de fora de la Comunitat de Madrid percebran una subvenció de 250 euros per cada setmana d’estada formativa. A aquests candidats també se’ls cobriran les despeses derivades del desplaçament a Madrid (un viatge d’anada i tornada des del seu lloc de residència habitual) fins a un màxim de 500 euros i d’acord amb la política de viatges del CNIC.

Persones beneficiàries:

Professionals mèdics durant els primers anys del MIR, especialitat en cardiologia, i membres de la Societat Espanyola de Cardiologia (SEC).

Termini

20 d’octubre de 2018

Més informació

Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades

Paseo de la Castellana, 162
28046 Madrid
Tel.: 912 582 852

2. Ajuts a «Projectes d’R+D de generació de coneixement», corresponents al Programa estatal de generació de coneixement i enfortiment científic i tecnològic del sistema d’R+D+I

DESCRIPCIÓ

Ajuts per a la realització de projectes de recerca sense orientació temàtica predefinida, consistents en treballs experimentals o teòrics empresos amb l’objectiu primordial d’obtenir resultats que representin un avenç significatiu del coneixement.

  1. Projectes d’R+D de tipus A, dirigits per investigadors joves, però amb contribucions cientificotècniques rellevants i innovadores, que no hagin dirigit anteriorment projectes de recerca de convocatòries nacionals.
  2. Projectes d’R+D de tipus B, dirigits a investigadors amb una trajectòria investigadora consolidada.

Quantia

Els ajuts poden finançar totalment o parcialment el pressupost sol·licitat en les propostes presentades. La quantia individual es determina en cada cas en funció del cost finançable real de l’actuació, d’acord amb els seus objectius, necessitats i durada, així com de les disponibilitats pressupostàries.

Persones beneficiàries:

  1. Les entitats i les organitzacions sense ànim de lucre.
  2. Els organismes públics de recerca, universitats públiques, corporacions de dret públic professionals i les que tinguin com a finalitat representar, promoure i defensar els interessos generals del comerç, la indústria, els serveis i la navegació, així com prestar serveis a les empreses que exerceixin les activitats indicades.
  3. Les administracions públiques i entitats locals integrades a xarxes o programes d’àmbit estatal o comunitari.
  4. Les entitats mercantils, o altres persones jurídiques, públiques o privades, en els casos i amb les especificitats i els requisits exigits en cada convocatòria.

Termini

Dependrà de l’àrea temàtica que es triï en la sol·licitud.

Més informació

Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades

Paseo de la Castellana, 162
28046 Madrid
Tel.: 912 582 852

Departament d'Estudis de Planificación Jurídica